Wie ben ik?

Dj Sergey begon in de jaren 80 en is nu nog steeds een veelgevraagde dj. Het begon allemaal in 1986 als een uit de hand gelopen hobby.Een discobar samenknutselen en dan maar oefenen om een volwaardige dj te worden.Wonderwel lukte mijn opzet, en kwamen de eerste boekingen al snel binnen.

Nu zijn we al zo'n 25 jaar verder, en nog steeds komen de boekingen vlot binnen.In 2009 deed ik er nog een extraatje bij en vervolmaakte ik mijn opleiding als klanktechnieker na 1 jaar cursus te hebben gevolgd bij Syntra west.

Volledig eigen installaties staan ter beschikking van Dj Sergey, zowel voor discobar, Karaoke en P.A.

Zoals u kunt zien is Dj Sergey gebeten door het virus 'MUZIEK' en kent daardoor het klappen van de zweep.

Uw feest is mijn zorg !!!

Een live optreden, moet goed klinken,daarom .....

 

Graag tot gauw

Dj Sergey